joi, 14 noiembrie 2019

Intalniri matrimoniale online:iti poti cunoaste jumatatea cu adevarat sau nu?

Probabil ca cel putin odata ati vrut sa incercati sau ati incercat sa va faceti cont pe un site de matrimoniale,poate din curiozitate sau cu speranta ca veti gasi persoana potrivita.
Poate nu o sa va vina sa credeti,dar mai bine de 40 % din populatia globului au incercat asta.
Daca stam sa ne gandim ca tehnologia este cea care controleaza din ce in ce mai mult relatiile cu cei din jur,de ce nu am cauta si partenerul tot prin intermediul unui site de matrimoniale.
Da,stiu,o sa spuneti ca trebuie sa fi un pic nebuna sau poate prea credula sa crezi ca o sa il gasesti pe "dl perfect" acolo,dar stiti cum se zice"incercarea moarte n-are".
Cunosc cateva cupluri care s-au cunoscut astfel si astazi au familii frumoase si copii,deci putem spune ca ei sunt povestile de succes care ne ofera speranta ca poate vom reusi si noi acest lucru, si faptul ca asta este noua realitate.
Noi oamenii,am devenit atat de dependenti de tehnologie,telefoane ,tablete,de retelele de socializare cum sunt Facebook,Instagram,Snapchat si chiar Tinder,incat nu mai stim sa cunoastem potentiali parteneri cum faceau parintii nostri,prin prieteni sau la locul de munca,acum toate discutiile de acest gen s-au mutat in mediul virtual.
Din cauza tehnologiei,am devenit niste persoane introvertite,care nu mai au incredere in propriile forte,suntem mult mai timizi si chiar anxiosi cand vine vorba sa purtam o discutie fata in fata cu un barbat sau o femeie de care ne simtim atrasi.
De cate ori nu ati vazut poate un tip/a la o cafenea care vi s-a parut dragut si nu ati avut curaj sa spuneti nimic si sunt convins/a daca ati fi fost in spatele unui ecran ascuns/a in confortul fotoliului vostru de acasa ,ati fi inceput o discutie cu ea/el.
Ei bine asta fac in ziua de astazi site-urile de matrimoniale pentru voi.In urma unor chestionare cam stufoase si uneori enervant de lungi pe care le completam,va ofera posibile compatibilatati si de aici pana la incepe o discutie pe baza hobby-urilor comune mai este doar un pas, si anume,curajul de a spune un simplu " Buna".
Asa ca dragii mei ,nu plecati cu ganduri negative cand veti face acest pas in lumea dating-ului online,ci fiti deschisi si increzatori si acceptati oportunitatile pe care acesta le ofera,pentru ca nu se stie niciodata,dar "perechea voastra perfecta" poate fi la un click distanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu